tiistai 24. tammikuuta 2012

Arrrgh ja jee!

Vaihtoehtoviikko on puolessa. Ei ole ikävä proteiinipäiviä, ei. Valmiina eteen kannettu sapuska maistuu hyvin. Viikon treeni- ja ruokasuunnitelma näyttää tältä (pssst. olen 170cm pitkä ja painon kuvittelisin olevan siinä 70 kilon tuntumassa):


Minulla ei ole erityisen nälkä. Suurimman osan ajasta fiilis on hyvä. Paitsi sitten kun se ei ole. Heia heia -raportti kertoi viime viikolla olleen yhdeksän liikuntatuntia. Eikä olleet nääs mitään löpsyttelytunteja vaan hauskaa ja vaihtelevaa menoa ja meininkiä! Taitaa kalorimäärä jäädä tällä urheilumäärällä liian alhaiseksi. Torstain taekwondopuristuksessa mietin ehtiikö yrjö ennen pyörtymistä. No ei ehtinyt, enkä pyörtynyt mutta paremminkin on mennyt! 

Ja hetkittäin kasvaa pirunsarvet päähän. Tyttäreni (6v) piirsi äidille asteikon: vihreässä päässä hymynaama ja punaisessa päässä ärjyä. Kuulemma punaista pukkaa... SIIS mies, lisää ruokaa!

(Ihan näin meidän kesken: tekee mieli sacherkakkua kermavaahdolla.)

2 kommenttia:

  1. Jossei nälkäinen mies ole kaunis näky , ei se ole nälkäinen nainenkaan. ;) Tsemppiä !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totaalipulttiaiheita: etupihalle lumeen jäätynyt joulukuusi, meidän autopaikalla lojuvat laudat, eteisen matolle lissaantunut lumikökkäre, softa johon ei pääse kirjautumaan...

      Poista