4 * 200g vaaleaa kalaa
8,5dl vettä
10 pippuria
1 salottisipuli
1 kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Keitä vesi, pippurit, sipuli, liemikuutio ja laakerinlehdet. Lisää kalat ja keitä kypsiksi n. 6 minuuttia. Tarjoile valkokastikkeen kanssa.
Valkokastike
1,25dl maitoa
2 kananmunankeltuaista kevyesti vatkattuna
1dl jogurttia
suolaa ja mustapippuria
Kuumenna maito haaleaksi, lisää suola ja pippuri. Lisää keltuaiset ja vatkaa voimakkaasti. Lisää lopuksi jogurtti ja mausteet. Kuumenna.
Jojo-laihdutus oli nähty niin monta kertaa. Tässä blogissa kerrotaan, miten läski lopulta lähti. Laihduin puolen vuoden aikana 16 kiloa. Taustalla ovat ranskalaisen lääkärin Pierre Dukanin neuvot, toteutus on kotimainen ja omaan kokemukseen perustuva. Blogista löydät ruokia, reseptejä, ruokalistoja, ostoslistoja ja vinkkejä pahan päivän varalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti