torstai 5. tammikuuta 2012

A-aaa-uuu-uh!

Taas meni vanha kettu halpaan. Liian raskas treeni suhteessa liiaan pieneen kalori/hiilarimäärään potkaisi takaisin migreenin muodossa. Aamu alkoi liian kevyellä munakkaalla eikä aamupalaverissa ollutkaan kahvia ja yököttävän särkevä soppa oli valmis. Petrasin päätä aspiriinilla, juustokakulla ja superannoksella kahvia.

Tänään on pudotusvaiheen ensimmäinen päivä. Lautaselle siis ilmestyi proteiinin kaveriksi kasviksia. Tässä päivän purtavat:
- aamulla pääosin valkuaisista tehty munakas, päällä kevyesti juustoraastetta, tammenlehtisalaattia ja kurkkua
- lounas työporukalla ravintolassa: salaattipöydän antimia, porsaanleike, chilimajoneesia, kasviksia ja jälkiruoaksi tuhtia mangojuustokakkua
- päivälliseksi arkinen pikaruoka: wokataan jauhelihaa, ohueksi leikattua kaalia, fetajuustoa ja yrttejä

Täysverinen Dukanisti jättäisi pois juustoraasteen, mangojuustokakun sekä fetajuuston. Vaan minäpä en olekaan täysverinen Dukanisti!

Ja paljonko laihduin hyökkäysvaiheen aikana? Ei hajuakaan. Olen lopettanut vaa'alla hyppäämisen koska siitä tulee helposti epämotivoiva stressi. Stressi taasen jumittaa laihtumisen. Sen sijaan pidän mielessä tavoitteen (68kg), keskityn syömään hyvin ja mahdollisesti innostun jossain vaiheessa mittaamaan vyötärön ympärystää. Siihen ei urheilun tai hormonien aiheuttamat turvotukset juuri vaikuta. Toki käyn vaa'alla joskus. Tällä kertaa lupasin ystävälleni punnita itseni sitten kun nykyiset lempparifarkut ei pysy henkseleittä ylhäällä.

2 kommenttia: