tiistai 3. tammikuuta 2012

Maistuu ketoosilta

Heräsin aamulla hytinään ja tympeään ketoosin makuun. Dieetti puree. Raahauduin alas, ulos ja töihin. Työpaikalla kapuaminen kolmanteen kerrokseen oli työn takana eikä olo muutenkaan ollut järin terävä. Piristyin kuitenkin iltapäivää kohti. Kuuma tee vei vilunväristykset.

Illan puolentoista tunnin raskaahko treeni vähän askarrutti. Dukanin dieetti on aika vähäsuolainen mutta olen ollut huomaavinani, että suolan tolkuton välttely vie lopunkin terän treenistä. Kipaisin siis kotimatkalla kauppaan ja ostin pienen kikkareen salamia. Lisäksi söin ennen treenejä ylimääräisen jogurttirahkan ylimääräisellä kauraleseannoksella. Näillä eväillä potkutreeni sujui ihan hyvin, jee! Palautusjuomaksi lasi maitoa.

Huomisten eväiden valmistelu onkin vähän vaativampaa sillä olen koko päivän kestävässä suunnittelupalaverissa oman työpaikan ulkopuolella. Lounaan voi helposti välttää jollain verukkeella mutta jotain pitäisi saada suuhunsa. Missä? Menen onneksi huomenna autolla, joten tällä kertaa ei tarvitse turvautua mihinkään "kananmunia vessassa" -tyyppiseen ratkaisuun vaan nautiskelen broilerilla ja raejuustolla täytetyn galetterullan parkkipaikalla... luulisin.

Huomisen suunnitelma:
- aamulla keitettyjä kananmunia ja pari siivua joulusilliä
- lounaalla galetterulla (kts. reseptit), täytteeksi tämänpäiväisen broilerin jämiä ja raejuustoa
- illalla vaaleaa kalaa valkokastikkeella (resepti tulossa!), stevialla ja kaakaojauheella maustettua rahkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti