tiistai 10. tammikuuta 2012

Tottumusta ja epäilyjä

Toinen viikko menossa ja tuntuu melko helpolta. Toki olen karpannut jo vuosia, joten maailmani ei suoranaisesti mullistu pienestä ryhtikuurista. Olen päättänyt jatkaa Dukanin pudotusvaihetta tammikuun ajan ruotuun palaamisen nimissä. Siihen se sitten taitaa jäädä.

Ja miksi näin? Siksi, että kasvisten vähyys ja proteiinin paljous ei pitkällä juoksulla tunnu hyvältä ajatukselta. Dukanin dieetti oli 16 kilon laihtumistani ajatellen tehokas. En kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, onko se tehokkaampi kuin mikä tahansa muu ketodieetti. Proteiini on kuitenkin keholle ensisijaisesti rakennusaine ja vasta toissijaisesti  energianlähde. En siis välttämättä hyödy siitä, että jätän salaatit, marjat ja rasvat popsimatta ylisuurten prodeannosten kustannuksella.

Hienoa on se, että Epäilevällä Tuomaalla ei ole lainkaan nälkä eikä mitään mielitekoja. Josko tässä sittenkin on jotain järkeä?!

2 kommenttia:

  1. Hienoa että mieliteot pysyy poissa ! Tosin on mullakin pysynyt. Joulusuklaista vielä osa syömättä, siis se pienen pieni käsintehty konvehtirasia ! Ennen vhh-aikaa moinen olisi tuhottu jo samana iltana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mulla on ollut jääkaapissa kohta kaksi viikkoa kokonainen tölkki vhh-olutta a v a a m a t t o m a n a. Ei tee tiukkaa, ei tee tiukkaa, ei tee tiukkaa... :D.

      Poista