4*150g ruodotonta ahventa
1prk (n. 200g) simpukoita
1 sipuli
1½dl valkoviiniä
sitruunamehua
suolaa ja mustapippuria
sitruunan paloja tarjoiluun
Kaada simpukoista säilytysliemi pois. Laita simpukat pannuun ja hauduttele valkoviinissä muutama minuutti. Lisää sitruunamehua. Ota pannu liedeltä ja kaada liemi talteen. Aseta ahvenfileet uunivuokaan, päälle sipulirenkaita, simpukoiden keitinliemi ja mustapippuria. Paista kalaa 200 asten lämpötilassa puolisen tuntia. Lisää viimeiseksi viideksi minuutiksi kalan päälle simpukat, suolaa ja tarvittaessa pari rkl vettä. Tarjoa sitruunaviipaleiden kera.
Jojo-laihdutus oli nähty niin monta kertaa. Tässä blogissa kerrotaan, miten läski lopulta lähti. Laihduin puolen vuoden aikana 16 kiloa. Taustalla ovat ranskalaisen lääkärin Pierre Dukanin neuvot, toteutus on kotimainen ja omaan kokemukseen perustuva. Blogista löydät ruokia, reseptejä, ruokalistoja, ostoslistoja ja vinkkejä pahan päivän varalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti