perjantai 20. tammikuuta 2012

Vastustamaton tarjous

Nyt tulee epädukanistista asiaa, joten silmät kiinni jos kaikin voimin yrität orientoitua Dukanin dieetille!

Mieheni teki minulle vastustamattoman tarjouksen. Hän lupasi kokata viikon, jos suostuisin kokeilemaan urheilevan naisen rasvanpolttoon suunniteltua ruokaohjelmaa. Viikon kokkauslepo on jo sinänsä vastustamatonta. Toisekseen pelkkien proteiinien ahtaminen ei jaksaa kovin paljoa innostaa, kun ei ole enää ihan pakko. Kolmanneksi fyysinen rasitustaso on meikäläisellä nykyään ihan eri luokkaa kuin laihdutusprojektin alkumetreillä. Rajuissa treeneissä ei saa terävintä kärkeä irti ja sekös ottaa päähän!

Katselin uutta ruokaohjelmaani ja huomasin, että jos tämä linja tuntuu hyvältä niin jatkossa Dukanin resepteistä tulee olemaan iso ilo. Dukanin juttuja on lähestynyt jotenkin niin proteiiniproteiiniproteiini -näkövinkkelistä, että vasta nyt tajuan kuinka hyviä kasvisruokia keittokirja sisältää.

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
    Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

    Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

    Terveisin
    Terveyskeskus.fi:n Webmaster

    VastaaPoista
  3. hei! löysin tän sun blogin, just ton terveyskeskuksen nettisivujen kautta ja pakko sanoa, että sun sivut on todella hyvät ja monipuoliset! ruokaohjeet kuulostaa hyviltä, eikä vaan porkkanaa ja vettä :D
    oon jo aikaisemmin miettinyt tota Dukanin dieettiä ja nyt sun sivujen kautta innostuin enemmän. oon ite kuitenkin urheilija, treenaan parhaimmillaan 3krt/vko joukkuevoimistelua ja sen lisäks 2-3krt/vko kuntosalilla ja lenkkeilyä. joten, sopiiko toi dieetti urheilijalle vai mites? :)
    ja millainen siis oli sun miehen ehdottama "urheilevan naisen rasvanpolttoon suunniteltu ruokaohjelma" oiken oli? :)

    VastaaPoista
  4. Moi ja kiva kun pidit :)! "Hieno nainen ei hikoa" -ajattelu taitaa olla tyypillistä ranskalaisille, eikä Dukanin dieetti ole suoranaisesti urheilijoille tehty. Dukanin sivustolla kyllä näyttää esiintyvän mm. maratoonareita mutta minulla oli kovina treenikausina ongelmia palautumisen kanssa.

    Tällä hetkellä ruokavalioni muistuttaa pääpiirteissään dukania mutta ennen kovia treenejä syön kiltisti banaanin ja het jälkeen omenan tms. Pieninä määrinä saatan syödä aterioilla myös keitettyä perunaa tai riisiä. Jaksan paremmin ja ennenkaikkea palaudun huomattavasti paremmin.

    Pitääpä katsoa jos saan kaivettua tuon tammikuisen ruokalistan jostain tietokoneen uumenista :).

    VastaaPoista