perjantai 18. toukokuuta 2012

Puoli vuotta läskistymiseen

Tänään soitti joku toimittaja (?), jonka nimestä en saanut selvää sen enempää kuin lehdestäkään. -Joo, hei, kuule, ootkohan sää antanu tähän lupaa mut kun Se Se-Se antoi sun nimen. Etsin haastateltavia juttuun, jossa ihmiset on laihduttanu yli 10 kiloa ja sitte pitäneet sen kaksi vuotta. Minkäslainen se sun tarina?

En ole antanut lupaa eikä Se Se-Se ole minulle millään lailla tuttu henkilö mutta kai työtään tekevä toimittaja kysellä saa ihan vapaasti? Kerroin pääpiirteissään "tarinani" ja kerroin olleeni "kuivilla" noin puolitoista vuotta. -Juu, ei, ei, se ei kelpaa. Kato kun pitää olla se kaks vuotta. Kato kun se lihominen alkaa sit kahden vuoden kuluttua. Et hei kauheesti nyt tsemppiä sulle tässä tilanteessa.

...ddu minä mitään tsemppiä tarvi. Tsempatkoon ite!

torstai 17. toukokuuta 2012

Haba kasvaa?!

Onpas muikean keväinen aamu! Ylioppilasjuhlat tulee, kuulin eilen. Happy mama täällä kirjoittelee :). Helmikuussa lupasin pyhästi olla timmissä kunnossa ylioppilasjuhliin mennessä. Kilomääristä ei edelleenkään mitään hajua mutta hyvältä näyttää. Skinny-housut mahtuu taas ja naamasta näkee että rasvaprosentti on pienentynyt.

Tiukka prodeilu ei tosiaankaan enää maistunut vaan olen opetellut säätelemään ruokavaliota treenimäärän mukaan. Ennen kovaa salitreeniä tai taekwondotreeniä maistuu banaani ja jälkikäteen omena. Pienissä määrin syön riisiä tai keitettyä perunaa. Gluteiinia olen vältelllyt. Ruokavalion perusta on edelleen monipuolisissa proteiinilähteissä ja ravinnerikkaissa kasviksissa - Dukanin resepteistä on edelleen isosti apua. Hyvin tuntuu purevan tämäkin ja raskaampi treeni on mahdollista.

Kesän korvalla taekwondo ohjauksineen ja treeneineen jää tauolle. Kesän ajaksi vaihdan painopistettä lihaskunnon puolelle. Otin avuksi Firfarmin (nää Bullit ja Gustafsbergit) kuuden viikon Superdieetin. Toinen viikko on nyt lopuillaan. Ruokavaliosta en ihan kaikkea purematta niele mutta treeniohjelma toimii loistavasti ja kunto tuntuu kasvavan kohisten kevään kiireistä huolimatta.